Wij zijn een vereniging die al sinds 1986 bestaat. We zijn begonnen met een klein groepje mensen dat graag wilde badmintonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een redelijk grote vereniging waar mensen naar hartenlust kunnen badmintonnen.

Zowel nieuwelingen, recreanten en competitiespelers kunnen bij ons aan de slag! We verzorgen training voor competitiespelers en zorgen voor goede begeleiding voor de nieuwelingen. De recreanten kunnen de hele avond spelen met iedereen die er op dat moment is. De jeugdspelers zijn altijd als eerst aan de beurt en die krijgen ook training om deeldiploma’s te verzamelen.

De jeugd speelt van 19.00 uur tot 20.30 uur en de senioren kunnen van 20.30 uur tot 22.30 uur aan de slag.

De sporthal

Sporthal de Belleman